Onze Projecten

Nijmegen:

Op 30 september 2017 is de Europese openbare aanbesteding Garage en fietsenstalling beheer opnieuw gegund aan HC Support.

HC Support levert al 17 jaar bezetting voor deze locaties. Deze ervaring en de constante hoge kwaliteit van de dienstverlening hebben zich vertaald in een score van 1.000 punten uit maximaal 1.000 te behalen punten. De inschrijving is beoordeeld op duurzaamheid, plan van aanpak en prijs. Daarna hebben alle partijen de mogelijkheid gehad een mondelinge toelichting te geven. Uiteraard heeft HC Support van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.
 
Dit is het ultieme compliment aan de parkeerservice medewerkers van HC Support. Door hun tomeloze inzet en motivatie kunnen wij de gemaakte afspraken steeds nakomen, wat leidt tot een optimale klanttevredenheid. Van zowel opdrachtgever als bezoeker van de locaties.


’s-Hertogenbosch

HC Support heeft succesvol ingeschreven op de aanbesteding van gemeente Den Bosch en de nieuwe opdracht definitief gegund gekregen. Op 2 juni 2016 is het project Parkeerservice medewerkers in Den Bosch van start gegaan. Voor deze opdracht levert HC Support parkeerservice medewerkers aan gemeente Den Bosch. De parkeerservice medewerkers worden ingezet op de fietsenstalling, transferia en parkeergarages en de meldkamer van stadstoezicht in Den Bosch.